Collega’s fysiotherapie…

De Praktijk Oefentherapie Cesar is gevestigd binnen de Praktijk Fysiotherapie De Gors. Hierdoor is nauwe samenwerking mogelijk. Als fysiotherapeut werken hier: Wendy KlinkerHans Kolfoort, Gloria van Merm, Linda de Mol en Nienke van Kuijk (manueel therapeut).

Een praktijkvoorbeeld: u komt voor oefentherapie Cesar omdat u last heeft van uw rug. U krijgt van mij oefeningen en adviezen voor bewegingen die u elke dag doet. Het gaat beter en nu wilt u graag gaan sporten. Als wij merken dat aanvullende training belangrijk is ter voorbereiding, zou u die bij één van deze collega’s kunnen krijgen en ik kan dan verdere adviezen geven voor uw houding/bewegingspatroon.

Nienke en ik werken nu alweer heel wat jaren samen, ook op het gebied van hoofdpijn en bekkenklachten. We merken dat deze samenwerking heel positief werkt.

Nog een praktijkvoorbeeld: tijdens de manueel therapie merken Nienke en u dat het moeilijk voor u is om te ontspannen of bijvoorbeeld dat u steeds met opgetrokken schouders zit. U vindt het lastig hoe je dit door de dag heen precies moet veranderen. U kunt dan tussendoor bij mij komen voor oefeningen gericht op adem en ontspanning of voor houding/bewegingsadviezen.

De praktijk is doordeweeks bereikbaar op 06-55832754